OSIGURANI POPUSTI ZA ČLANOVE UDRUGE VINUM

Popusti se ostvarju predočenjem članske iskaznice

10% popusta na sve WSET tečajeve

Svi zainteresirani kandidati za najprestižniju svjetsku vinsku školu i njihove tečajeve, preko naše udruge ostvaruju 10% popusta na sve razine tečaja.
10% popusta pri kupnji svih vina

Svim našim članovima poklanjamo popust od 10% pri kupnji svih vina u Wineshopu Enozoik. Dostava je besplatna. Dovoljno je da nas kontaktirate i zatražite svoj promo kod koji ćete iskoristiti pri kupnji.
Putuj vinskim regijama svijeta

Udruga Vinum u suradnji sa raznim turističkim agencijama i po privilegiranim cijenama, organizira vinske ture po Hrvatskoj, Europi, ali i svijetu.


10% popusta na kupnju SVIH VINA

Za sve naše članove i pratitelje osigurali smo popust od 10% pri kupnji bilo kojih vina u vinoteci Atrox u Zadru, na adresi J.J. Strossmayera 14!20% popusta na kupnju vina FakinČlanovi udruge imaju pravo na 20% popusta pri kupnji svih vina u vinariji Fakin, u neposrednoj blizini Motovuna.15% popusta pri kupnji vina Tomaz


Svim našim članovima poklanjamo popust od 15% pri kupnji svih vina u vinariji Tomaz u Motovunu.
10% popusta pri kupnji pjenušavih vina Misal

Svim članovima udruge poklanjamo popust od 10% pri kupnji vina u vinariji Misal Peršurić u neposrednoj blizini Višnjana.

10% popusta na kupnju vina Coslovich

Za sve naše članove osigurali smo popust od 10% na kupnju svih vina u vinariji Coslovich u Oprtlju.

30% popusta na kupnju vina Degarra

Članovi udruge imaju pravo na 30% popusta pri kupnji svih vina u vinariji Degarra, koja se nalazi u zelenoj zoni, izvan Zadra.

15% popusta pri kupnji sireva sirane MIHSvim našim članovima poklanjamo popust od 15% pri kupnji svih sireva u sirani obitelji Pernjak - MIH u Kolanu, na otoku Pagu.
10% popusta pri kupnji vina u vinariji Poljak


Svim članovima udruge poklanjamo popust od 10% pri kupnji vina u vinariji Poljak u Diklu, u Zadru.30% popusta - Konoba Lotos

Za sve naše članove osigurali smo popust od 30% na iznajmljivanje ekskluzivne konobe Lotos, na Boriku u Zadru. Konoba je pogodna za domjenke, proslave i sastanke.

12% popusta na kupnju vina Kraljevskih vinograda

Članovi udruge imaju pravo na 12% popusta pri kupnji svih vina u vinariji Kraljevski vinogradi u Zadru i Petrčanima.

20% popusta - Intel-inžinjering

Svim našim članovima poklanjamo popust od 20% na servis računala i izradu internet stranica u tvrtci Intel-inžinjering u Zadru, na Poluotoku.
10% popusta pri kupnji vina u vinariji Zure


Svim članovima udruge poklanjamo popust od 10% pri kupnji vina u vinariji Zure, u Lumbardi, na otoku Korčuli.12% popusta u restoranu Kraljevski vinogradi

Za sve naše članove osigurali smo popust od 12% koji se može iskoristiti u restoranu Kraljevski vinogradi, u Petrčanima, kod Zadra.20% popusta - GrafikartČlanovi udruge imaju pravo na 20% popusta na dizajn i grafičku pripremu u tvrtci Grafikart, u Zadru, na Poluotoku.20% popusta - Uljara Predovan

Svim našim članovima poklanjamo popust od 20% na kupnju maslinovih ulja u Uljari Predovan, u Vrsima, kod Zadra.20% popusta - Restoran konoba Alavija

Svim članovima udruge poklanjamo popust od 20% pri konzumaciji u restoranu konoba Alavija, na otoku Silbi.


10% popusta - Merilla rent a boatZa sve naše članove osiguran je popust od 10% na najam svih brodova u ponudi ove rent a boat agencije.